©  Foto:

SURT

Hos SURT tager de surdejsbølgen til nye højder, og serverer lækre, sprøde stenovnspizzaer.

I Lauras hus i Carlsbergbyen har den ukronede surdejspizza-konge, Giuseppe Oliva, åbnet dørene til sin helt egen restaurant. Giuseppe, der i daglig tale går under navnet Peppe, har tidligere svunget pizzaspaden hos steder som Tribeca NV og Bæst.

Peppe har en kæmpe kærlighed til det gode håndværk og fermenteringsprocessen, og lokationen i Carlsbergbyen er ingen tilfældighed. Her har holdet bag SURT allerede været med til at udvikle deres første SURT øl.  Derudover har de en stadig voksende vinkælder med lidt for enhver smag.

Hos SURT undlader de helt den industrielle gær, og baserer udelukkende deres pizzaer på surdejens naturlige proces. Menuen er bygget op omkring pizzaerne, men byder også på smagfulde, italienske retter – alle med fokus på høj kvalitet af råvarer. Og pizzaerne, de bages såmænd i den smukkeste stenovn, bygget på stedet.

Restauranten er holdt intim og hyggelig, og med plads til blot 50 siddende gæster. Besøg SURT, eller bestil de lækre pizzaer som takeaway.