Ramen to Bíiru
På Ramen To Bíiru kombinere man de to elementer: japansk nudelsuppe og dansk specialøl. Og selvom det lyder usandsynligt, danner de det perfekte par.
Mikkeller, der i øjeblikket er et af verdens mest kendte specialølmærker og oprindeligt startede i København, har længe haft passion for at parre øl med madoplevelser, og deres japansk-danske madkoncept Ramen to Bíiru er ingen undtagelse. Her kombinerer de alt det bedste fra den traditionelle japanske nudelsuppe med spændende special øl.
Ramen To Bíiru åbnede deres første restaurant på Nørrebro i 2015, og har siden udvidet til 6 restauranter i Københavns området. Ramen To Bíiru kan nu prøves på Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg, Østerbro, Valby og Københavns Luftshavn.
Menuen består af et bredt udvalg af både klassiske japanske ramen og originale Ramen To Bíiru-retter, som du kan kombinere med nogle af de bedste øl i verden.
Japansk kulturarv
Traditionel Japansk ramen er en historisk ret, og hver enkelt ramen-kok har sin egen hemmelige unikke opskrift, som de omhyggeligt passer på og udvikler. For at bevare denne autentiske tradition allierede de sig med den japanske kok Takuro Otani.
Takuro arbejder inden for de tre hovedkategorier af ramen: Shio, Shoyu og Miso. Disse tre kategorier dækker et spektrum af smagsvarianter, der spænder fra den letteste (shio) til den mest fyldige (miso). Alle er toppet med hjemmelavede nudler og et udvalg af specielt udvalgte toppings af høj kvalitet.
Til at ledsage de smagsfulde retter har Ramen To Bíiru et bredt udvalg af Mikkeller-øl der både kan nydes fra fad og på dåse.