©  Foto:

Fasangården

Beliggende i Frederiksberg Have byder restaurant Fasangården på en tidløs elegance. Der serveres fascinerende, ærlig og jordnær mad med et moderne twist. Uanset om du spiser indendørs eller i den charmerende gårdhave, giver Fasangården en fredfyldt ramme til enhver lejlighed.

Som en lille skjult oase i Frederiksberg Have finder du restaurant Fasangården. Omgivet af frodige grønne plæner, levende blomsterbede og høje træer, befinder restauranten sig i den historiske bygning, der oprindeligt blev opført til opdræt af fasaner til de kongelige jagter under Christian d.5. Den nuværende bygning er fra 1828, og har i mange år tjent som kongelig embedsbolig.

Nu er tiden som kongelig embedsbolig slut, og efter en større restaurering fra Slots- og Kulturstyrelsen, åbnede restaurant Fasangården første gang sine døre i 2020. Den fornemme charme og historie er dog velbeholdt og både facade og interiør udstråler en tidløs elegance, som er svær at modstå.

Dansk mad med et moderne twist

I køkkenet står Andreas Ring Kjeldsholm Hansen, der tidligere været køkkenchef på den to-stjernede Michelin restaurant Vollmers i Malmø, i spidsen og sammen med kokken Hector bliver der eksperimenteret med sæsonens råvarer, der resulterer i spændende, ærlig og jordnær mad, med et moderne twist.

Fasangården byder både på frokost og aftenmenu. Menuen kan nydes i Fasangårdens farverige og unikke stuer med udsigt til Frederiksbergs Have eller, hvis vejret er til det, i Fasangårdens egen charmerende gårdhave.

Fasangården danner desuden også de perfekte rammer for ethvert arrangement, hvor man ønsker et event i fredelige idylliske omgivelser, men midt inde i byen. Der inviterer både til selskaber i de fornemme stuer, eller i Fasangårdens speciallavede stoftelt, der skaber rammerne for den perfekte havefest.