©  Foto:

Comé Rice Kitchen

Hvis du også har kigget misundelsesværdigt på mange af de virale videoer der er kommet online af asiatiske convenience stores, så skal du skynde dig ned til Comé Rice Kitchen i Kødbyen!

I Kødbyen på Vesterbro er der åbnet endnu en stærk brik i det Københavnske madspil. Comé Rice Kitchen har nemlig slået dørene op for alt det bedste japanske comfort food du kan komme i tanke om.

Comé er japansk for ris. Deres mission er at introducere risens charme gennem en række risbaserede delikatesser med fokus på onigiri (japanske riskugler). Ved at tilbyde omhyggeligt fremstillede onigiri og andre risbaserede retter ønsker Comé Rice Kitchen at vække nysgerrighed og passion for riskulturen. Ved at bruge ris af høj kvalitet og friske ingredienser kombineret med traditionelle kulinariske teknikker stræber de efter at skabe lækre retter, der fremhæver essensen af ris.

Hos Comé Rice Kitchen, kan du derudover få serveret karaage kylling, sashimi, og friterede hapsere. 

Indretningen er en blanding af dansk og japansk, hvor det rå tema der går igennem hele Kødbyen stadig spiller en stor rolle. Der er få siddepladser, men du kan altid tage din mad med dig, da Comé ligger blot en kort gåtur både fra havnen og flere grønne områder på Vesterbro. Du kan passende, både før og efter besøget på Comé, tage en tur i deres butik Ume, der er et asiatisk supermarked, beliggende både i Kødbyen og på Amagerbrogade. Her kan du både finde friske råvarer, alle dine favoitnudler, saucer, krydderier og meget, meget mere.